Dela sidan:

Efter att ha vunnit huvudbyråuppdraget för bemanningsbolaget Lernia och fått nya kunder inom health tech och bistånd stärker byrån upp med en kreativ trio.

Klaudia Klang, Head of Art från McCann, Sofia Eddelid, PR-konsult från Story Relations och Joakim Hutchinson-Kay, copywriter med en bakgrund från London-byråer som Saatchi & Saatchi och Dare, ansluter till Volontaire.

– Vår värld blir mer och mer komplex. Vi behöver ständigt utvecklas för att bättre förstå kulturella och mänskliga drivkrafter. För att förtjäna förtroende behöver vi kunna utveckla lösningar på problem oavsett om de är emotionella, praktiska eller tekniska. Klaudia, Sofia och Joakim har en kombination av personlighet och erfarenhet som kommer bidra till att vi blir ännu bättre, säger Jenny Hagblom, VD för Volontaire.Dela sidan: