Dela sidan:

Evelina Rönnung lämnar sin roll som art director på Åkestam Holst för att gå till samma roll på Forsman & Bodenfors. Hon bekräftar bytet för Resumé och säger att det är utkommunicerat till båda byråerna.

”Åkestam Holst är, och kommer alltid vara, trygghet och kärlek. Men för att bli en bättre yrkeskvinna är jag skyldig att utsätta mig själv för nya sammanhang regelbundet. När jag tänkte på mitt nästa steg var det här det jobb som gjorde mig mest nervös. Det var det enskilt mest utmanande alternativet”, skriver Evelina Rönnung till Resumé och fortsätter:

”Eftersom Forsman & Bodenfors står inför en internationell expansion är det rimligt att anta att det i förlängningen även kommer påverka mig. Här och nu kommer jag fokusera på mina nya kunduppdrag, oavsett marknad.”

Evelina Rönnung började på heltid på Åkestam Holst för två år sedan och kom då direkt från Berghs.

På Åkestam Holst har hon bland annat arbetat med Tele2 och Ikea. 2016 fick en printannons som välkomnade prins Oscar till världen spinn.

Läs mer: ”Jag vägrar ställa upp på att man måste gå Berghs för att få reklamjobb”

Vid årsskiftet uppmärksammades en printannons som Evelina Rönnung tagit fram tillsammans med Hugo Wallmo och Marcene Labs. Annonsen som fungerade som graviditetstest blev omskriven av bland annat The Guardian, Washington Post, Adweek och Adage.

Läs mer: Global succé för Åkestam Holsts kissannonsDela sidan: