Dela sidan:

Fotografen Karl Anton Björkman kommer närmast från frilansuppdrag i Stockholm, Oslo och Milano.

– Jag är intresserad av hur balansgången mellan produktionskvalité och livslängd ser ut i sociala medier, hur förändras budskapet när det paketeras på ett enklare sätt. Vad är kärnan i det vi väljer att ta till oss, och vad är vi villiga att förkasta, berättar han i ett pressmeddelande.

Lisa Havell har tidigare jobbat med e-handel på både den svenska och amerikanska marknaden. På Ingager får hon rollen som performance marketer.

– Jag ser fram emot att lära mig massor och bli del av ett proffsigt och kompetent gäng! Det ska bli väldigt spännande att få jobba med olika varumärken och hjälpa dem med sin marknadsföring på Facebooks olika plattformar.

Avilin Persson kommer närmast från en tjänst som kursansvarig i ämnet Facebookmarknadsföring på Nackademin. Hon har tidigare jobbat med social marknadsföring på IUM där hon jobbat med varumärken som Coca-Cola och H&M. På Ingager får hon en roll som performance marketer.

Slutligen rekryterar Ingager även Julia Magnusson som tidigare i karriären drivit eget bolag samt jobbat som marknadsassistent på Axians.Dela sidan: