Dela sidan:

På kreatörssidan rekryterar Mirum Stockholm Anna-Karin Lundgren och Anna Lindstein. Anna-Karin Lundgren kommer närmast från RM-byrån Smicker där hon haft en tjänst som creative director, på Mirum får hon en roll som digital creative. Anna Lindstein anställs som digital strateg och UX-copy.

Ylva Ljungqvist kommer närmast från letsfaceit.com och anställs som digital media strategist. Hon kommer bland annat ansvara för Mirumkunderna Fortum, Finair och Treasury Wine Estates.

Slutligen anställer Mirum även två nya content managers, Annicka Sjöstrand-Sassos och Jennie Mykkänen. Annicka Sjöstrand-Sassos kommer närmast från EPI-server medan Jennie Mykkänen anställs från Scania där hon haft en roll som system manager.

– I och med att vi fått in nya kunder och uppdrag har vi behövt växa och bli fler. Vi är glada och stolta över att få hit dessa duktiga personer, säger Morten Haargaard, Business Director på Mirum Stockholm. Dela sidan: