Dela sidan:

Reklamfilmen är framtagen av Wieden + Kennedy Amsterdam, med katalansk voiceover av skådespelaren Carles Francino (som är född i Barcelona). Filmen har ett bildspråk som sticker ut—där skärmen är uppdelad i fyrkanter som är en central del av Ildefons Cerdàs stadsplanering från mitten av 1800-talet.

Filmen visar ryggtavlorna på flera nutida spelare Andrés Iniesta, Philippe Coutinho, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Paulinho och Ousmane Dembélé. Men också legender som Carles Puyol, Ronaldinho, Pep Guardiola och den avlidne Johan Cruyff.


Den holländske spelaren Lieke Martens som representerar F.C. Barcelonas damlag och vann FIFA women's player of the year förra året har också en huvudroll.

Filmfotografen bakom reklamfilmen Wally Pfister vann en Oscar för sitt arbete med Inception för några år sedan. Filmen innehåller också ett tjugotal hardcore-supportrar till laget som 78-årige Carles Tarrida som besökte den första matchen som någonsin spelades på Camp Nou 1957. Dela sidan: