Dela sidan:

Innan dess var han kommunikationschef för White Arkitekter, Skandinaviens största arkitektbyrå. Matti Kataja har därtill en lång bakgrund inom Vänsterpartiet, bland annat som pressekreterare åt den dåvarande partiledaren Lars Ohly.

– Att komma tillbaka till Prime känns väldigt roligt. Inom public affairs hjälper vi företag att förstå och navigera i det politiska landskapet, vilket förstås är extra viktigt just i år eftersom det är valår, säger Matti Kataja i en kommentar.

Prime public affairs-erbjudande är just nu under utvekcling bland annat genom en satsning på urban affairs, det vill säga stadsutvecklingsfrågor. Nyligen offentliggjordes att Billy McCormac, avgående vd för Fastighetsägarna Stockholm, återvänder till Prime för att ta över ansvaret för urban affairs.

– Vi är oerhört glada att vi också har lyckats locka tillbaka Matti Kataja. På White har Matti arbetat med projekt som Nya Karolinska Solna, stadsomvandlingen i Kiruna, Tele 2 Arena och ombyggnaden av Slussen. Han sitter verkligen på unik kompetens som vi kommer att få stor nytta av, kommenterar Primes public affairs-chef Jonas Hellman.

Matti Kataja tillträdde sin nya tjänst på Prime den 12 mars.Dela sidan: