Dela sidan:

Metro har genomgått flera ledningsförändringar de senaste åren. Nu sker ytterligare en när Jonas Lundh axlar rollen som vd för Metro Nordic Sweden och Metro Tidnings AB, rapporterar Dagens Media. Det är en roll som Mikael König tidigare har haft. Han blir nu istället koncernchef för samtliga av Metros verksamheter.

– Jag är peppad. Jag har har jobbat på Metro sedan 2010 och känner verksamheten väl. Vi är, som vi redan pratat mycket om, ett bolag som ställer om verksamheten från papperstidning till att bli ett digitalt mediehus. Jag ser fram emot att vara en del i teamet som genomför förändringarna, säger Jonas Lundh till Dagens Media.

Jonas Lundh kommer att arbeta nära Metros publisher Thomas Eriksson som Resumé intervjuade i förra veckans Karriärsöndag. Läs den artikeln här.Dela sidan: