Dela sidan:

Airtours erbjuder weekendresor samt sol- och badcharter. För att lyckas bättre med sin kommunikation anlitar de nu pr-byrån Spotlight.
– Airtours är idag Sveriges fjärde största researrangör trots att företaget är relativt okänt. Vårt uppdrag är att bidra till att öka kännedomen om Airtours genom att skapa en tydligare profil och ökad synlighet i förtjänade kanaler, säger Johan Wetterqvist, kundansvarig på Spotlight.

Syftet med samarbetet är att attrahera fler nya kunder.
– Vi har väldigt nöjda och trogna resenärer, vårt mål är att få fler att testa att resa med Airtours. Tillsammans med Spotlight ska vi förstärka vår profil som en personlig researrangör som arbetar för resenärens bästa, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Arbetsgruppen hos Spotlight består av Alice Käck, Stefan Rydén och Johan Wetterqvist.Dela sidan: