Dela sidan:

För ett par veckor sedan rapporterade Resumé om att Åkestam Holsts prisbelönta kreatör Evelina Rönnung lämnade byrån för Forsman & Bodenfors.

Nu står det klart att byrån rekryterar ytterligare åtta personer. Det innebär att byrån växt med närmare 40 personer det senaste året.

– Vi växer så det knakar. Just nu händer väldigt mycket spännande både i våra befintliga kundrelationer och i de många förfrågningar vi ser på newbiz-fronten. För att kunna fortsätta leverera kommunikation av högsta kvalitet, både på vår svenska hemmamarknad och internationellt, behöver vi blir ännu fler. Det känns därför fantastiskt att se dessa nya ansikten på byrån, säger Silla Levin, vd på Forsman & Bodenfors.

De nio nya medarbetarna kommer att spridas över både Stockholms- och Göteborgskontoret.

– Det är en härlig blandning av prisade kreatörer och nya stjärnskott från Berghs, talangfyllda designers, en beteendevetande PR-person och planner med internationell bakgrund, säger Eva Carlheim Müller-Sahlin, hr-ansvarig på Forsman & Bodenfors. Och så är vi otroligt glada att få hem vår Lena Grundström igen.

De nya rekryterna är:

Thomas Granath, art director
Jiasi Maciel, pr-strateg
Kalle Garmark, designer
Albin Christiansson, designer
Lena Grundström, produktionsledare
Trine Keller Andreasen, planner
Elin Johansson, art director
Jaqueline Hellstedt, copywriterDela sidan: