Dela sidan:

På Discovery Networks Sverige har Charlotte Lundgren sedan 2016 haft rollen som intäkts- och försäljningsdirektör. Hon kommer att tillträda sin nya tjänst som försäljningsdirektör på Bauer Media den 2 maj.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Charlotte välkommen till Bauer Media som ny försäljningsdirektör. Charlotte har en gedigen kompetens inom media och mycket god insikt i våra kunders och samarbetspartners affär. Med sitt strategiska synsätt och sitt digitala fokus kommer Charlotte ta utvecklingen av vår affär till nästa nivå, säger Staffan Rosell, vd på Bauer Media i Sverige och Finland.

– Det ska bli oerhört spännande att få arbeta hos Bauer Media som är marknadsledare inom ljudunderhållning och ljudannonsering. Dessutom med ett media i stark tillväxt och utveckling. Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med Bauer Medias fantastiska försäljningsorganisation, fortsätta utveckla Bauer Medias kunder framåt, säger Charlotte Lundgren.Dela sidan: