Dela sidan:

Skå Festplats på Färingsö uppfördes på 1950-talet och var under många år en central samlingsplats för traktens unga. Men intresset svalnade och festplatsen föll i dvala. Fram tills nu, då K-Rauta hjälpt till att renovera upp dansbanan till fornstora dagar.
– Samarbetet med K-rauta har inneburit ett viktigt bidrag i arbetet att nå vår vision och förverkliga drömmarna om vad festplatsen ska kunna vara nu och i framtiden. Det har underlättat enormt, och vi ser verkligen fram emot att öppna för säsongen och visa upp vår nya dansbana – den är vi riktigt stolta över, säger Erik Glaad, producent på Skå Festplats, i ett pressmeddelande.

Ombyggnationen står också i centrum för byggvarukedjans reklamkampanj, där Jarmo Mäkinen besöker Inger och Sven Hedin som träffades på Skå Festplats för 50 år sedan.
– Renoveringen av dansbanan syftar till att synliggöra att K-rauta alltid finns där som en hjälpande hand. Att vi har hjälpt Skå Festplats att förverkliga sin dröm om uteplatsen känns väldigt bra då det är många som kan ta del av detta. Oavsett projekt så hjälper K-rauta dig att förverkliga dina drömmar om utelivet och har allt du behöver, oavsett hur drömmen ser ut, säger Hanna Riberdahl, marknadschef K-rauta.

Arbetsgrupp:

Uppdragsgivare - K-rauta
Marknadschef - Hanna Riberdahl

Reklambyrå - TBWA
AD - André Persson, Sofia Nordström
Copywriter- Johannes Ivarsson
Projektledare - Cecilia Bauman
Produktionsledare - Marika Hedström
Digital projektledare - Sofia Swedenborg
Byråproducent - Marie Brusewitz
Producent - Tobias Bergenwall
Content producer - Ida Olsson
Filmfotograf inhouse - Esaja Ekman
Formgivare - Michael Mörsare

Produktionsbolag - Bleck Film
Regissör - Marcus Svanberg
Producent - Robert Feniger

Stillbild - Niklas Nyman
Mediebyrå - Scream
Webproduktion - MoreDela sidan: