Dela sidan:

Nisha Besara har tidigare varit chef för Postkodlotteriets kulturstiftelse, ledarskribent på Aftonbladet, chefredaktör på Dagens Arena och politiskt sakkunnig på Justitiedepartementet. De senaste åren har hon skrivit krönikor i Expressen vid sidan av sin huvudsyssla inom teatern. 

Men nu byter hon bana i och med övergången till public affairs-byrån Rud Pedersen.
– Nishas breda erfarenhet inom allt från kulturområdet till politik ger ett intressant tillskott till oss. Hon har genomfört ett imponerande arbete att ta en nedläggningshotad teater till att bli nationalscen. Jag gläder mig åt att förstärka Rud Pedersen med ytterligare en person som bevisligen kan få saker gjorda, säger Andreas Krohn, Sverigechef för Rud Pedersen, i ett pressmeddelande.

Själv säger Nisha Besara:
– Jag ser fram emot att omsätta min erfarenhet i något nytt, att hjälpa företag och organisationer att navigera i samhällsdebatten. Rud Pedersen är en professionell och seriös byrå som jag har haft dialog med under flera år. Jag ser fram emot att börja där.


Dela sidan: