Dela sidan:

Ny Teknik har landat hos prenumeranterna varje vecka. Nu får de nöja med sig varannan. Som kompensation kommer de att hitta mer exklusivt innehåll digitalt under de veckor papperstidningen inte delas ut.

Den nya betaltjänsten kallas Ny Teknik Premium och ska på sikt även innehålla digitala utbildningar och möjlighet att ladda hem fördjupande kompendier inom aktuella ämnen.

– Ny Teknik Premium är en tydlig innehållssatsning som ska skapa mer utrymme för journalistik som gör skillnad för våra läsare. Vi bygger ett ekosystem av innehåll, tjänster och kanaler som ska öka värdet av att vara betalande prenumerant och annonsör hos Ny Teknik, säger Per Danielson, chefredaktör på Ny Teknik, i ett pressmeddelande.

Ny Teknik ges ut av Alma Talent som även äger bland annat Affärsvärlden och Dagens Media.


Dela sidan: