Dela sidan:

De senaste tre åren har Michaela Hamilton arbetat på Hannah Widell och Amanda Schulmans bolag Perfect Day Media, senast som pr-ansvarig. I fjol började hon även arbeta för systrarnas e-handelssatsning inom Daisy Grace. Nu går hon vidare i karriären – till Borg & Owilli.

– Det har varit mycket spännande att följa Michaelas karriär under åren. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna och kommer få ett stort ansvar hos oss. Vi är mycket stolta att vårt erbjudande mot kunder och marknaden är något som attraherar de allra bästa i branschen, kommenterar David Borg, medgrundare och byråchef på Borg & Owilli.

Byrån består i dag av 35 anställda. Michaela Hamilton får en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av deras erbjudande.

– Jag har lärt mig oerhört mycket under min tid hos Perfect Day och mina kollegor där har kommit mig väldigt nära. Nu kändes det som att det var dags för ett nytt och annorlunda spår i min karriär där jag tror att Borg & Owilli kommer vara utvecklande och ta mig in i nya affärsområden, säger hon.Dela sidan: