Dela sidan:

Den nya plattformen, Debatt special, når 2,8 miljoner läsare och kommer att finnas tillgänglig på Mittmediakoncernens 19 nyhetssajter.

Först ut på den nya plattformen är Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt, de närmsta åtta måndagarna kommer Riksdagens andra partiledare att följa upp med egna inlägg.

– Vi är mycket glada över att partiledarna tackat ja till att publicera texter hos oss. Det här visar vilken styrka som finns i lokaltidningarna när de arbetar tillsammans. Vi når inte bara ut till en mängd människor i Sverige, vi når framförallt de människor som bor på landsbygden och som inte i lika hög utsträckning följer storstadsmedierna. Det är där vi blir så viktiga, säger Anders Nilsson, chefredaktör och ansvarig utgivare för NA i Örebro, som administrerar Debatt special.Dela sidan: