Dela sidan:

Stereo Stereo startades i fjol med hiphop-artisten Sakarias som kreativ chef. Duon Rebecca & Fiona är de första artisterna att ge ut sin musik på det kombinerade skivbolaget och kreativa studion. De låg tidigare på skivjätten Universal.
– Vi har haft så mycket musik som vi velat men inte haft möjlighet att ge ut på vårt förra skivbolag. När vi började prata med Stereo Stereo förstod de direkt vad vi ville göra och hur de kan hjälpa oss att lyfta det till nästa nivå, säger Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick i en kommentar.


Samarbetet innefattar alltifrån exekutiv produktion och distribution till design, koncept och kommunikation. Rebecca & Fionas singel Need You från kommande albumet Art of Being A Girl släpptes den 6 april.
– Rebecca & Fiona är populärkulturella ikoner, och är precis som Stereo Stereo i stort, ambassadörer för motkulturen. Det är inspirerande och en ära att få arbeta med och verka runt så intuitiva, modiga och begåvade personer. Art of Being A Girl" är en blockbuster!, kommenterar Sakarias, Creative Director på Stereo Stereo.Dela sidan: