Dela sidan:

Calle Fleur har tidigare i karriären jobbat som redaktör och skribent för tidningar som Dagens Nyheter, Fokus, Sydsvenskan och Smålandsposten.

Klivet upp som vice vd tar han från en roll som digital innehållsutvecklare på Chef.

– Jag har jobbat nära Calle i sex år och sett honom gå från ung talangfull reporter till en av branschens allra vassaste digitala affärsutvecklare. Jag älskar att jobba med passionerade människor som tar sitt jobb på allvar och VILL något med det de gör. Jag ser fram emot att ta nästa steg med Chef tillsammans med honom och resten av det begåvade gänget, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Calle Fleur tar över som vice vd efter Unn Edberg som tidigare i dag meddelade att hon skulle ta över som ny vd på Vi Media.

– Jag har levt och andats Chef i flera år, och är därför både djupt hedrad och själaglad över den här möjligheten. Vi brukar skämta om att vi lider av "ödmjuk hybris" på Chef – och med tanke på de resultat Chef uppvisar år efter år är det inte så konstigt, säger Calle Fleur i ett pressmeddelande.Dela sidan: