Dela sidan:

Efter drygt två år lämnar Unn Edberg jobbet som vice vd på tidningen Chef. Istället tar hon över som vd på Vi Media och chefredaktör på tidningen Vi efter Sofia Wadensjö Karén som går till UR.
– Jag är mycket glad och stolt över att Unn Edberg börjar hos oss. Hon har precis den mix av journalistisk kompetens och affärssinne som behövs. Dessutom har hon erfarenhet av digitalisering som är viktig för Vi Medias framtida utveckling, säger Maria Hamrefors, styreordförande för Vi Media AB, i ett pressmeddelande.


Unn Edberg var ordförande i Sveriges Tidskrifter fram tills nyligen. Hon har även en blogg här på Resumé.
– Jag har fått mitt drömjobb! Det är med stor ödmjukhet jag tar mig an uppgiften att varsamt utveckla denna värderingsstarka 105-åring. Vi och Vi Läser förmedlar i text, bild och från scen en blandning av fördjupning, förståelse och intelligent underhållning som har skapat en unik relation till publiken, säger Unn Edberg.

Utöver utgivningen av magasinen Vi och Vi Läser har förlaget starka intäktskällor inom content och event.
– Jag har imponerats av Vi Medias utveckling under Sofia Wadensjö Karéns ledning. Det är en stor ära att få fortsätta det arbetet tillsammans med alla kompetenta medarbetare. Uppdragspublicering och event är, vid sidan om tidningarna, starka intäktsben som ska få fortsätta växa. Vi ska också ta oss an uppgiften att fortsätta digitalisera journalistiken och affären, kommenterar Unn Edberg.Dela sidan: