Dela sidan:

Under gårdagen tog Zlatan Ibrahimovic död på de ändlösa diskussionerna genom att definitivt tacka nej till sommarens VM-slutspel.

Även om han i mångt och mycket stått i mediernas centrum de senaste månaderna, och hela sin karriär, var det längesedan han medverkade i någon längre intervju.

Nu meddelar dock produktionsbolaget Good Enough Media att fotbollsstjärnan under våren kommer att medverka i två av dem producerade format – tv-programet Kvartssamtal med Sladjan Osmanagic och Vinnarpodden med Calle Schulman. Schulman, som driver Good Enough Media, kommer även medverka i det förstnämnda formatet.

– Sladjan är ju en riktig fotbollsnörd och fick fullt utlopp för sina grejer medan jag har en annan typ av nyfikenhet på själva yrket. Kollar han mobilen i paus? Vad är det de väser till varandra där på planen när de blir ovänner? Det är sånt jag sitter och undrar när jag kollar på fotboll. I Kvartsamtal får man svar på rubbet, säger Calle Schulman i ett pressmeddelande.

Kvartssamtal kommer med start den 3 maj att sändas på Sportexpressen.se. Vinnarpodden görs i sin tur med Zlatans spelbolag Bethard som exklusiv sponsor.

– Jag vågar påstå att Zlatan aldrig har bjussat lika mycket på sig själv som han gör i Vinnarpodden. Jag hade förberett ett gäng mer delikata frågor som jag bara skulle ställa om det kändes som att det var skönt läge. Och det var fan skönt läge hela intervjun. Det blev otroligt bra, fortsätter Calle Schulman.Dela sidan: