Dela sidan:

Netflix nya satsning "The Rain" har premiär på fredag, men redan nu pryds en väggmålning i Hornstull som med hjälp av regn ska förtydliga seriens budskap. "När regnet faller är valet enkelt", går det att läsa vid en torr fasad. Det som framstår som en gåta blir tydligt när regnet faller på och budskapet "ÖVERLEV" blir synligt.

Det är också premisserna för Netflix nya serie, som blir streamingjättens första skandinaviska originalserie. Regnet är högst centralt för handlingen, när dess droppar för med sig ett virus som leder till olika symtom och skapar en miljökatastrof. 

Resumé har tidigare skrivit om hur streamingaktören Viaplay gjort en ny innehållsatsning i kampen mot jätten Netflix. Vi får se om den kampen blir ännu tuffare efter premiären av "The Rain". 

Byråerna bakom kampanjen: 
Reklambyrå: We Are Yours Sthlm
Mediabyrå: Mindshare
Media: AdCityMedia
Produktion: Havelle
Väggmålning: GraffitiSthlmDela sidan: