Dela sidan:

Säker stil-podden släpps idag och kommer tipsa om hur man kan shoppa smartare med hjälp av Klarna. Tillsammans vill de få konsumenter att tänka om och inte bara tänka på att handla nytt, utan även smart.

–  Hela Säker stil-projektet går ut på att göra livet enklare. Att spara tid, att inspireras och att shoppa smartare. Tillsammans med Klarna hittade vi genast en gemensam passion i att erbjuda människor smarta val i vardagen. Vi vill alltid ge våra följare och lyssnare något matnyttigt. I podden kommer vi bjuda på konkreta tips på smartare shopping, kopplat till Klarnas lösningar, säger Ebba von Kleberg Sydow och Emilia de Poret i en kommentar.

Christian Cabau, marknadschef Klarna Sverige, säger om samarbetet: 

– Det här är ett samarbete vi otroligt stolta över och som passar väldigt väl med vår syn påhur man ska förhålla sig till shopping. Förutom att vara både trendsäkra och kunniga såförespråkar Ebba och Emilia också ett sunt och hållbart shoppande, och det gillar vi. Närvi inledde våra diskussioner kring samarbetet var det därför självklart att just smarta valnär det kommer till shopping skulle vara i fokus. Att vi alla har en förkärlek till just rosatongångar kopplat till våra varumärken är såklart inte heller någon nackdel. 

Klarna skriver i pressmeddelandet att samarbetet initialt kommer ta sin form genom sponsrade reklamspottar i modepodden Säker stil. Dela sidan: