Dela sidan:

OTW tar upp 24 av 75 nominerade bidrag under Swedish Content Awards 2018, och nominerade i 16 av 19 kategorier. 

Marcus Wikner, vd på OTW, tycker att nomineringarna visar på byråns spets och bredd, där samarbetet med kunder och medarbetare skapar framgången. 

– Det känns så klart otroligt kul och är ett kvitto på att vi håller hög kvalité med fokus på kreativitet. Vi fokuserar väldigt mycket på effekt, vilket nomineringarna speglar – och det är vad som skiljer agnarna från vetet. 

Vad tror du om era vinstchanser? 

– Jag hoppas chanserna att vinna är stora. Det är nomineringar vi är stolta över och jag ser det som ett bevis på att vi gjort något bra, men vi är ödmjuka inför tävlingen eftersom det är så hård konkurrens.

Resumé skrev igår om nomineringarna och kategorierna i 2018 Swedish Content Awards. Dela sidan: