Dela sidan:

Hanna Stenwall har tidigare arbetat på byråern som Widen + Kennedy och Grey i London. För snart tre år sedan flyttade hon hem och började på Edelman Deportivo. Nu går hon vidare till Nord DDB. 
– Ett givet steg att ta, just i denna fas av min utveckling, och just i denna fas av Nord DDBs kafkaistiska förvandlingsprocess. Reklam som fenomen befinner sig på rätt sida av paradigmskiftet och det har nog sällan varit så spännande som det kommer bli de kommande åren. Att en byrå av den här kalibern och karaktären vrider om 180 grader är en resa jag inte kan låta bli att uppleva från insidan, säger hon i en kommentar.

Tidigare i våras vann Hanna Stenwall Guldägg för kampanjen "Give a beep" för Hövding.
– Hanna har ett driv och tankesätt som passar oss och har redan lyckats bocka av ett gäng idéer som gör oss andra lite avis. Give a Beep är såklart briljant men även idéer som Running on Love och Written by Zoe för Renault. Det är insiktsfulla annorlunda idéer som man vill umgås med, lösningar och experiment med en stor dos teknologi och pr-tänk i mitten, säger Andreas Dahlqvist, vd Nord DDB.Dela sidan: