Dela sidan:

Tidigare i våras dominerade Åkestam Holst Guldägget fullständigt med sammalagt sju guld och tio silver. Nu har framgångarna fortsatt på andra sidan Atlanten. Under veckan som gått har byrån nämligen kammat hem ett flertal priser i tre olika tävlingar.

Först utsågs Åkestam Holst till "Boutique Agency of the Year"(bästa byrå med färre än 100 anställda) i ADC Awards. Två dagar senare blev det 4 Guld, 1 silver och 1 brons i The One Show. Veckan kröntes sedan med ett Grand Prix och dubbla guld för IKEA i New York Festivals.

Magnus Jakobsson, cd på Åkestam Holst, konstaterar att de nu har intagit toppositionen bland de mest framgångsrika byråerna. En plats som Forsman & Bodenfors tidigare prenumererat på under flera år. 
– Det är självklart underbart att få något vi misstänkt länge bekräftat, nämligen att vi är Nordens mest kreativa byrå. Bra jobb, bra kunder, stort tålamod och bra kollegor har visat sig vara en fungerande kombination, säger han i en kommentar.Dela sidan: