Dela sidan:

Under gårdagen, 17 maj, publicerade SSU tillsammans med Socialdemokraterna fyra vallöften för att ta krafttag mot psykisk ohälsa bland barn och unga. Med kampanjen #glöminteohälsa vill man väcka engagemang och att politiker börjar diskutera frågan. 

Under hashtaggen #glöminteohälsa samlas unga människor egna upplevelser kring psykisk ohälsa. 
– Att nästan 200 000 unga mår dåligt idag kan inte ses som ett individuellt problem, utan ett samhällsproblem som kräver politiska lösningar. Därför är jag glad över de vallöften som presenterades igår och fram till valet kommer SSU fortsätta lyfta ungas psykiska hälsa i den politiska debatten, säger förbundsordförande Philip Botström.

Under helgen lanseras ett antal filmer där bland annat Margot Wallström och Philip Botström medverkar tillsammans med andra för att reflektera och diskutera psykisk ohälsa. Kampanjen går även att ta del av via Snapchat. 

Nedanför går det att se två av kampanjfilmerna: 
Dela sidan: