Dela sidan:

I samarbete med kvinnliga illustratörer världen över har kreatörerna Oscar Gierup, Mariah Kline och Kristina Samsonova tagit fram barnboken "The ABC´s of Sexual Harassment" för att få vuxna att förstå sexuella trakasserier. 

– Att respektera varandra är något vi får lära oss i förskolan, men uppvaknandet efter rörelser som #Metoo och "Time´s Up" är det tydligt att vi måste göra ett bättre jobb i att utbilda människor hur man behandlar varandra, säger kreatören Mariah Kline i en kommentar. 

De inbjudna kvinnliga illustratörerna har skildrat trakasserier via bilder och en kortare text bredvid som ska förtydliga budskapet. 

– Vi ville att kvinnliga artister skulle slås samman för en bra sak, så att de kan visa sin kraft via konsten, säger Kristina Samsonova. 

Vinsten från boken kommer att gå till organisationen "Time´s Up" och deras arbete för att motverka sexuella trakasserier. Bokens hemsida hittar du här.Dela sidan: