Dela sidan:

I början av april avslöjade Resumé att Forsman & Bodenfors tappar storkunden Uber i Asien. Ändå väljer de nu att öppna kontor i Singapore. Bland uppdragsgivarna finns bland annat Procter & Gamble-ägda varumärket SK-II. Ansvarig för satsningen blir Susanna Fagring, kundansvarig på F&B sedan 2003.

– Vi har jobbat med globala kunder i flera år och ser ett växande intresse av att jobba med oss. Med tanke på storleken på de jobb vi gör i Sydostasien blir det naturligt att öppna ett kontor i Singapore, och därmed fördjupa våra relationer med befintliga kunder, samt att befinna oss närmare framtida kunder. Vi letar nu efter talanger i hela regionen till vårt nya kontor, säger Susanna Fagring i ett pressmeddelande.

Hon flyttar från Sverige tillsammans med ett litet team från byrån.
– Susanna Fagring har varit en drivande kraft bakom utvecklingen av Forsman & Bodenfors internationella affär. Hon är också en viktig kulturbärare. Jag är glad att hon tar den här rollen att utveckla vårt erbjudande i Sydostasien, säger Forsman & Bodenfors vd Silla Levin.Dela sidan: