Dela sidan:

Landslagets huvudsponsor Svenska Spel kampanjar med landslagsspelaren Marcus Berg, som lånar ut sin lägenhet i centrala Göteborg till en svensk supporter. "Bostadsavbytaren" kommer att få bo i lägenheten mellan 15-19 juni, vilket är under samma period som Sveriges premiärmatch mot Sydkorea den 18 juni. 

– De svenska fansen är bäst i världen och det här är ett sätt för mig att bjuda tillbaka efter allt stöd och all kärlek som burit oss hela vägen till sommarens stora fotbollsfest. Jag kommer att göra mitt bästa på bortaplan för att min bostadsavbytare ska trivas på min hemmaplan, säger Marcus Berg i en kommentar. 

Lägenheten ligger ute på sidan www.avbytarbostaden.se och har tre rum och kök, fördelade på 89 kvadratmeter. Det som krävs av bostadsavbytaren är att personen är 18 år, ordentlig, ansvarstagande samt rök- och djurfri. Men framförallt ska personen heja på Sverige. 

I kampanjfilmen står Marcus Berg och välkomnar den nya bostadsavbytaren via en ipad lutandes mot en segway. Kampanjen är framtagen i samarbete med Jung Relations och går att se här: Dela sidan: