Dela sidan:

Att sälja bilar kräver snabbhet och förmåga att anpassa sig till situationen. Så resonerade Blocket Fordon när de vade att sätta slutkandidaterna till sina säljarpositioner i en rallybil.
– Med glimten i ögat har vi valt att ta ett nytt grepp kring hur våra nya kollegor anställs. Vi hoppas att Sveriges snabbaste intervju kan bidra till att bilintresserade säljtalanger får upp ögonen för Blocket som arbetsgivare, säger Robin Suwe, affärsområdeschef Blocket Fordon i ett pressmeddelande.


Syftet med det lite annorlunda greppet är förstås att skapa uppmärksamhet kring jobbet och få in fler ansökningar.
– Vi behöver jobba tätt ihop med våra kunder för att utveckla våra produkter så de kan sälja sina bilar snabbt till maximalt pris. För att göra det behöver vi knyta till oss talang som har såväl ett starkt bilintresse, en förståelse för bilhandlarnas affär samt är duktiga säljare, säger Robin Suwe.Dela sidan: