Dela sidan:

På produktionsbolaget Nexiko har Julia Frändfors bland annat arbetat med Filip & Fredriks program Breaking News. Tidigare i karriären har hon jobbat på STO-CPH och Nöjesguiden. Men nu värvas hon alltså av systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell.

– Vi har ett behov av en kreatör som har stenkoll på profilscenen samt massor med genialiska idéer och humor. Allt detta har Julia och hon kommer att tillföra precis den kreativa höjd och koll vi behöver ha för att vara ledande i vår bransch, säger Amanda Schulman, kreativ chef, i en kommentar.

I rollen ingår ansvar för Perfect Day Medias profilavdelning samt även Daisy Grace profilsamarbeten och sociala medier. Julia Frändfors kommer att ingå i sociala medier-teamet som leds av Karolina Lindqvist samt pr-avdelningen ledd av Camilla Åstrand.Dela sidan: