Dela sidan:

Tidigare i år meddelade MTG att man skulle komma att dela upp bolaget i två. Det ena bolaget, det som tidigare hetat MTGx, fortsätter att gå under namnet MTG medan de mer traditionella medieverksamheterna samlas under bolagsnamnet Nordic Entertainment Group. Även det nya bolaget kommer att noteras på Nasdaq Stockholm.

Nu är det klart att Gabriel Catrina tar över som ny CFO på Nordic Entertainment Group. Tidigare har han haft en roll som chief strategy officer på MTG. 

– Vår prioritet är att säkra de allra bästa ledarna till varje del av Nordic Entertainment Group när vi nu går vidare i processen mot att separera bolaget och senare notera det på börsen. Gabriels enastående kompentens inom strategi och finansiell planering, ihop med hans passion för att utveckla verksamheten, bidrar med stort värde till bolagets fortsatta framgångar, säger MTG: evp och Nordic Entertainment Groups vd Anders Jensen i ett pressmeddelande.Dela sidan: