Dela sidan:

PWC har tidigare breddat verksamheten inom design och innovation i och med köpet av byrån Pond. Nu lanserar de en ny avdelning inom sitt innovationsområde "experience center" som ska ledas av Klara Adolphson med en bakgrund på bland annat Doberman och Vinnova.
– Jag brinner för att arbeta tillsammans med ledningsgrupper och styrelser i företag och organisationer för att identifiera och lösa konkreta utmaningar inom affärsutveckling. På PWC ser jag en möjlighet att dra nytta av det globala konsultföretagets stora räckvidd och resurser, i kombination med ett snabbfotat och högkvalificerat lokalt team, säger hon i en kommentar.


PWC vill genom rekryteringen stärka sin roll som partner till företag som vill transformera sin verksamhet,
– Utvecklingstakten i samhället i stort och de förändringar som näringslivet står inför innebär stora utmaningar för dagens ledare, både på kort och lång sikt. Klara Adolphsons långa erfarenhet med att stärka organisationers innovationsförmåga och tillväxt är en kompetens som behövs för att möta det ökade behovet av snabbrörlighet och nytänkande, kommenterar Dan Josefsberg, chef på PwC Experience Center.Dela sidan: