Dela sidan:

Modette riktar med artiklar om ämnen som mode, skönhet, karriär och sociala medier in sig på målgruppen unga kvinnor.

Nu tar Lisa Billinger klivet upp från en redaktörspost och blir ny chefredaktör för sajten.

– Jag är otroligt peppad på min nya roll och att få ta Modette till nästa nivå. Mina ambitioner är höga för Modette och jag ser en stor potential för utveckling på alla håll, säger Lisa Billinger i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet meddelar Modette att man framöver kommer satsa mer på karriär för att uppmana sin målgrupp att följa sina drömmar.

– Att vara först med det senaste inom det digitala, mode och livsstil är något som sitter i väggarna på Modette. Nytt framöver är att vi kommer satsa mycket på att guida våra läsare till självförverkligande samt mycket fokus på karriär. Vi vill motivera unga tjejer att bli den bästa versionen av sig själva och att känna sig trygg i vem man är, säger Lisa Billinger.

– Det känns fantastiskt härligt att Lisa nu blir chefredaktör för Modette. Hon är expert på målgruppen och lever och andas det Modette står för. Jag är övertygad om att Lisa kommer ta Modette till nästa nivå, säger Henrik Eriksson chefredaktör och ansvarig för Nyheter24 samt publicistiskt ansvarig för Nyheter24-Gruppens sajter.Dela sidan: