Dela sidan:

Det senaste året har Thatsup anställt en rad nya medarbetare och har i dagsläget ett 15-tal anställda.

Plattformens affärsmodell bygger på att användare går in och recenserar olika restauranger, barer och andra typer av evenemang och upplevelser.

Nu öppnar man även upp en bloggportal och knyter till sig fem bloggare med fokus på hälsa, livsstil och mat.

– Antalet medlemmar som recenserar restaurangbesök och upplevelser växer snabbt och nu vill vi bredda oss ännu mer för att erbjuda en helhet på sajten. Bloggare har alltid varit intressant för Thatsup men tiden har helt enkelt inte funnits tidigare. Vi har nu satsat på att bygga en snygg portal och valt ut bloggare som kompletterar vår sajt. Det ska bli enormt roligt att välkomna dessa härliga personer till Thatsup, säger Ida Berzén, marknadsansvarig och community manager på Thatsup.

Bloggarna som knyts till Thatsup är Linn Wiklund Wandrup, Agnes Lindberg, Isabella Bengtsson, Johan Evers och Charlotte Halzius.

– Jag är otroligt nöjd med den nya plattformen. Den är snygg, både i mobilen och på desktop. Dessutom är det ett väldigt smidigt verktyg man använder för att uppdatera bloggen. Vi kommer fortsätta jobba aktivt med att utveckla detta. Fokus framöver kommer vara att koppla samman bloggarna med materialet på Thatsup. Till exempel att man på ett snyggt och enkelt sätt kan tipsa sina läsare om sina favoritställen och liknande, säger Ida.Dela sidan: