Dela sidan:

Gränserna mellan marknadskommunikation och tjänste- och produktutveckling börjar bli allt suddigare.

Och nu tar två tidigare reklamare klivet från byråbranschen till affärs- och tjänsteutvecklingsbolaget HiQ.

Både projektledaren Carl-Johan van Heesch och art directorn Dennis Rosenqvist lämnar därmed Uncle Unicorn (tidigare CP+B).

– Efter nio år på CP+B/Uncle Unicorn var det dags att prova någonting nytt. Väldigt inspirerande men samtidigt lite läskigt. Särskilt när man inte har någon att teama upp med än. Men det kanske finns någon copy där ute som vill dela bördan av att komma ihåg namnet på hundratals nya, supersmarta kollegor? säger Dennis Rosenqvist i ett pressmeddelande.

Enligt Patrik Sahlsten, vice vd på HiQ i Göteborg, är övergången mellan branscherna helt naturlig.

– Våra kunders marknadschefer blir mer och mer intresserade av vår kombinerade kunskap inom teknik, design och kommunikation där ingenjörer, kreatörer och strateger arbetar tillsammans för att utveckla digitala och fysiska produkter som ska kommuniceras ut mot marknaden, berättar han.Dela sidan: