Dela sidan:

Gunnar Ardelius är författaren bakom böcker som "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket", "Vill ha dig så illa" och "Bara kärlek kan krossa ditt hjärta". Han har även varit verksam som ordförande i Sveriges Författarförbund och varit aktiv inom en rad andra organisationer i kultursektorn. Nu ansluter han till Westander som pr-konsult.

– Med ledord som öppenhet och lärande är Westander en naturlig förlängning av mitt engagemang i frågor som rör politik, kultur och samhälle. Jag ser fram emot att bli en del av byrån, säger Gunnar Ardelius.

Som ordförande i Sveriges Författarförbund har Gunnar Ardelius arbetat med frågor som yttrandefrihet, uppgovsrätt och opinionsbildning.

– Gunnar Ardelius har stor erfarenhet av kulturpolitik och kommunikation. Hans språkliga fingertoppskänsla och kompetens inom ideellt ledarskap och organisationsutveckling kommer att vara en tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, affärsområdeschef för Westander Politik och Analys.Dela sidan: