Dela sidan:

Kommunikations- och pr-byrån Narva förvärvades i april av mediekoncernen Aller Media.

Nu vinner man ett prestigeuppdrag inom finansiell företagskommunikation när Swedfund ger dem uppdraget att göra deras nästa årsredovisning. Swedfund är ett statligt riskkapitalbolag som verkar för att stimulera ekonomisk utveckling i fattiga länder.

– Narva visade hög analytisk förmåga och förståelse för vår verksamhet. Kombinerat med byråns kompetens inom integrerad rapportering och hållbarhetskommunikation kommer de att kunna utveckla redovisningen till att förmedla det viktiga arbete vi gör på ett ännu tydligare sätt, säger Amelie Alte, communications manager på Swedfund.

Narva berättar i ett pressmeddelande att man har som mål att göra redovisningen mer tillgänglig till en bredare målgrupp, detta genom att bland annat fokusera på ytterligare visualisering.

– Swedfund är en beställare med verkligt höga ambitioner. Deras prisbelönta redovisning anses också vara en av de bästa integrerade redovisningarna i Sverige. För Narva är detta ett väldigt spännande samarbete, säger Johan Säwensten, partner på Narva.Dela sidan: