Dela sidan:

I samband med att fotbolls-VM drar igång och vardagsrummen förvandlas till arenor, lyfter IKEA nu fram några av sina soffor med flexibla egenskaper. Sofforna går att flytta om, sära på och vända för att skapa maximal fotbollsupplevelse. 

– Vi ville lyfta fram några av våra modulsoffor som faktiskt underlättar vardagen för de många människorna under en månad där fotboll är i fokus i många familjer" säger Nils Rylén, projektledare på IKEA, i en kommentar.

Bakom kampanjen står reklambyrån Åkestam Holst och kommer från och med idag att synas i dags och kvällspress, samt sociala medier. 

– Det stora intresset för fotboll betyder också att den annars så bekväma soffan plötsligt kan bli en konfliktzon. För hur härligt är det egentligen att sitta fast i en soffa med ett gäng som hejar på fel lag? Och var ska man ta vägen om man är en av dem som inte alls gillar fotboll? Glädjande nog löser IKEA detta med deras flexibla soffor, säger Desiré Engström på Åkestam Holst. 

Kampanjen är en del av IKEA-konceptet "Där livet händer". Dela sidan: