Dela sidan:

Anna Sundbom har varit verksam inom reklambranschen i över 17 år och har under åren samlat på sig en rad erfarenheter.

Hon kommer senast från en roll som marknadsansvarig på Bacon Stockholm, men ska nu tillsammans med Pelle Nilsson, ansvarig för BRF internationellt och Martin Ronström, ansvarig för BRF Skandinavien, stärka produktionsbolagets närvaro på den skandinaviska och internationella marknaden. 

–  Jag har känt Anna länge och det känns som en dröm att äntligen få ha henne här som en del av BRF. Det är svårt att hitta en proffsigare och schysstare person. Sånt är viktigt för oss. Vi är i en bransch i stor förändring, där gamla gränser suddas ut vilket innebär många nya möjligheter. Det är bland annat dessa Anna ska hjälpa oss identifiera och förvalta, säger Pelle Nilsson i en kommentar. 

– Det ska bli så kul att jobba med goda, positiva och framåtriktade människor som arbetar hårt och långsiktigt för att hela tiden bli bättre och göra skillnad för sina kunder. Det ska ge mer att jobba med BRF och det ska vara roligare. Plus att vi måste få in fler tjejer i branschen, eller hur?! Får jag passa på att göra reklam? Snälla, alla ni duktiga tjejer som vill jobba med oss, kontakta mig. Nu kör vi!, säger Anna Sundbom.Dela sidan: