Dela sidan:

2011 grundades bredbandsbolaget Hyperoptic. Sedan starten har de utsetts till Storbritanniens snabbaste och mest innovativa bredbandsleverantör fem år i rad. Efter en pitch mot engelska byråer föll valet på den svenska byrån RBK, som kommer ansvara för hela kommunikationsuppdraget på Hyperoptic. 

– Det är jätteroligt att svenska byråer tar för sig internationellt. Förra året inspirerades vi främst av Abbey Priest, Edelman och Great Works för att nämna några. I år blir det säkert ytterligare ett par. Men vi söker inte aktivt uppdrag i London men tackar heller inte nej. Den här gången stämde både personkemi, syn på kommunikation som värdeskapande i flera led och vår erfarenhetsbakgrund", säger Kajsa Öijerholm, vd RBK, i en kommentar.

Hyperoptic blir RBKs sjunde kund utanför Sverige och deras tredje i London. Hyperoptic finns i 30 städer i Storbrittanien och har som förhoppning att år 2022 förse två miljoner hushåll med bredband. Dela sidan: