Dela sidan:

Christian Dahlborg har länge jobbat inom marknads- och mediesektorn. De senaste tre åren har han varit vd på Bonniers contentbyrå Brand Publishing och tidigare i karriären har han bland annat jobbat som försäljningschef på Pricerunner och vd för mediebyrån Zenithmedia i Sverige.

Nu blir han ny marknadschef på ELON Group.

– Christian har en gedigen erfarenhet och ett strategiskt tänkande som gör att han kommer att bli en stark tillgång för vår organisation. Vi står inför en period då vi som koncern kommer att möta många nya utmaningar och att ha med sig en nyckelperson med Christians erfarenhet, inte minst från nordiska samarbeten, känns mycket bra, säger ELON Groups VD Stefan Lebrot.

Christian Dahlborg har redan tillträtt sin nya tjänst och har även tagit plats i ELON Groups ledningsgrupp.

– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av vidareutvecklingen av ELON och att få möjlighet att bygga vidare och utveckla ELON-varumärket och de utmaningar som ELON Group och hela detaljhandeln står inför när det gäller digitaliseringen och transaktionen mellan våra fysiska butiker och digitala, säger Christian Dahlborg i ett pressmeddelande.Dela sidan: