Dela sidan:

2013 anslöt Frederik Andersen som vd för VICE i Norden. Under den perioden har företaget sett en organisk tillväxt i hela regionen, där deras köpenhamnskontor gått från fem anställda till 120 anställda. Utöver det har man även hunnit med att starta contentbyrån Virtue. 

Men nu lämnar Frederik Andersen vd-posten och ersätts av Anja Agerbo Thomsen. Hennes uppgift blir att säkerställa den fortsatta tillväxten för mediehuset i Sverige, Danmark och Norge. 

– Det känns bra att få ett så stort uppdrag för den här organisationen. Jag är glad och stolt över innehållet som vi skapar. Både utifrån ett medieperspektiv, men också över de kunder vi arbetar med i Virtue. Vi har ett starkt team som hela tiden kan lägga ribban lite högre och min viktigaste uppgift blir att stödja dem i det, säger Anja Agerbo Thomsen, vd VICE, i en kommentar. 

I samband med det här byter VICE Scandinava namn till VICE Nordic. Frederik Andersen kommer fortsätta som styrelseledamot inom VICE.Dela sidan: