Dela sidan:

Ullman PR siktar på att stärka sina erbjudanden inom public affairs, medierelationer och kriskommunikation. Nu rekryterar man den tidigare moderata riksdagsledamoten Gunnar Axén som seniorkonsult. 

Gunnar Axén har tidigare arbetat med lobbying, kriskommunikation och public affairs. Tanken är att hans erfarenheter inom byråbranschen, politiken och föreläsare på Berghs School of Communication i ämnet lobbying och opinionsbildning ska lyfta byrån. Även vd Hans Ullman har politiska erfarenheter, fast inom Socialdemokraterna. 

– Gunnar är en duktig konsult med en lång erfarenhet i branschen. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät som sträcker sig över blockgränsen, vilket ger oss en unik kommunikationsmöjlighet för våra kunder. Rekryteringen av Gunnar är en del av den uppfräschning av Ullman PR som vi har jobbat hårt med sedan årsskiftet. Utöver nyrekryteringar har vi tagit fram en ny webbsida samt fått flera nya spännande kunder som vi ser fram emot att jobba mer med, berättar Harald Ullman, vd, i en kommentar.Dela sidan: