Dela sidan:

Få har undkommit IKEA:s och Acnes blixtkampanjer de senaste åren. När lyxmärket Balenciaga släppte en väska som liknade IKEA:s plastkasse, var möbeljätten inte sen med att raljera över likheterna.  

Eller när försäljningen av världens dyraste tavla genomfördes och IKEA valde att blixtkampanja för sina billiga tavelramar. Ja, de har helt enkelt varit bra på att ge sin i trendiga diskussioner och händelser.

I samband med kvartsfinalen mellan Sverige och England startade de respektive nationernas fotbollshjältar en vadslagning på sociala medier. Zlatan utmanade David Beckham och erbjöd sig att bjuda på middag på valfri restaurang om England vann. Om Sverige vann tyckte Zlatan att Beckham skulle bjuda honom på valfri IKEA-produkt. Den engelska fotbollsstjärnan kom dock med ett annat förslag. På sin Instagram skrev han bland annat: 

" Om England vinner vill jag att du kommer och kollar på en England-match på Wembley, iklädd en engelsk landslagströja och njuter av fish and chips i halvtid"

 
Det tog inte mer än två timmar innan möbeljätten tillsammans med byrån Åkestam Holst gav sig in i diskussionen och via sitt svenska instagramkonto postade inlägget: Det är oklart om Zlatan och Beckham skulle ha ätit köttbullarna på IKEA i Älmhult, men det spelar mindre roll eftersom Sverige förlorade matchen. Nu är det istället IKEA i England som går loss, medan David Beckham inväntar Zlatans resa till Wembley. Dela sidan: