Dela sidan:

Absolut Vodka gör en Kalle och chokladfabriken och öppnar upp dörrarna till spritfabriken i Åhus. Det ska dock förtydligas att du inte behöver en exklusiv guldbiljett för att få en inblick i varumärkets filosofi och tillverkningsprocess.

Den nya turistdestinationen "The Absolut Experience Tour" erbjuder besökaren en 90 minuter lång rundtur i Absolut vodkas lokaler, där man bland annat får ta del av vodkans destilleringsprocess och hur man på bästa sätt gör en cocktail med hjälp av spriten. Det kommer även att finnas alkoholfria alternativ. 

Till sin hjälp att marknadsföra den nya turistattraktionen har man anlitat byrån Stendahls. 

– Vi har en gedigen tidigare erfarenhet av hur man genom strategisk och kreativ pr skapar nyfikenhet för nya destinationer. Det är en ära att få arbeta med lanseringen av Absoluts första brand home – en ny destination som är en "must see" att besöka för alla som vill se insidan av ett av de mest kända spritvarumärkena i världen, säger Annie Lundgren, PR Manager Stendahls.

Portarna slås upp för första gången den 4 augusti. Här kan du läsa mer om Absolut HomeDela sidan: