Dela sidan:

Malmö FF ger sig in i det digitala och lanserar nu en app med mer än 20 emojis att ladda ner till iMessage. Med "emojisarna" vill man göra det lättare för de passionerade fansen att uttrycka känslor som är svåra att sätta ord på. 

– Fotboll är utan tvekan ett ämne som diskuteras flitigt, inte minst i våra digitala plattformar. Med dessa illustrationer vill vi ge våra supportrar chansen att uttrycka sin kärlek till fotboll och MFF, säger Cina Wikeborg, marknads- och försäljningschef på Malmö FF, i en kommentar. 

De senaste åren har Malmö FF sett en ökning av fotbollsdiskussioner på plattformar som Facebook, Twitter och Instagram. Nu vill man vara en del av den gemenskapen och få supportrar att engagera sig ännu mer digitalt. 

–Med emojis för iMessage är målsä0ningen a0 bidra med roligare och bä0re visuella verktyg och sam6digt skapa en starkare gemenskap mellan MFF-supportrar, säger Cina Wikeborg. 

MFF Emojis är skapade tillsammans med fullservicebyrån FEW i Malmö som en del av kampanjen Mer Känslor.

Appen hittar du här

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare: Malmö FF

Reklambyrå: FEW
Art Director: Karl Arildsson
PR & Sociala Medier: Allex Olsson
Produk6onsledare: Jonna Åkesson
Illustratör: Peter Svärd
Utvecklare: Nils HolmströmDela sidan: