Dela sidan:

Den första augusti kommer det bli möjligt för 95 procent av Sveriges befolkning att lyssna på NRJ och Mix Megapol, när radiostationerna får nationella tillstånd.

För att även öka distributionen av Rocklassiker till Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Landskrona ingår man partnerskap med Skånebaserade radioföretaget Mad Men Media.   

– Genom att vi blir partners stärker vi vår position ytterligare på den svenska radiomarknaden. Genom att vi fått det starkaste nationella nätverket för Mix Megapol och utökad distribution för Rockklassiker så säkerställer vi vår roll som marknadsledare, säger Staffan Rosell, vd för Bauer Media i Sverige och Finland, i en kommentar.

Rockklassiker kommer i och med partnerskapet att kunna höras av 55% av Sveriges befolkning och sändas över Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Östergötland, Värmland, Kungsbacka, Gävle, Kalmar, Gotland och Örnsköldsvik.

– Sedan vi fick licenserna att sända över de tre storstadsregionerna har vi sökt den bästa samarbetspartnern för att vara med och utveckla vårt företag, och radions position på mediemarknaden, på ett positivt sätt, fortsätter Staffan Rosell.Dela sidan: