Dela sidan:

De senaste 30 månaderna har Synsam jobbat med en ny strategi som ska ta kommunikationen till nästa nivå. 

Till sin hjälp har man tagit in världsstjärnorna Kristofer Hivju, Icona Pop och Helena Christensen som nya ambassadörer till hösten kampanj. 

– Synsam handlar om så mycket mer än glasögon. Vi vill se till personen bakom, vi tar oss tid och vill verkligen se våra kunders behov och utmaningar. Därför är det väldigt roligt att kunna berätta om samarbetet med de här starka individerna, säger Michael Grimborg, koncernmarknadschef på Synsam Group, i en kommentar. 

Kampanjen kommer börja visas den 13 augusti i Sverige, Norge och Danmark. Ambassadörerna har filmats i sina respektive hemländer, där bland annat Icona Pops Aino Jawo tog en löprunda i Hammarby Sjöstad och Kristofer Hivju visade upp sina hemtrakter i Ålösund i Norge. Dela sidan: