Dela sidan:

Mellan 2015 och 2016 ökade Nyheter24-Gruppen sin omsättning från 87 miljoner till 299 miljoner kronor. 2017 hade man en liknande omsättning på 292 miljoner kronor, men resultatet fortsätter att lysa rött. 2016 gjorde bolaget en förlust på närmare 1.5 miljoner kronor, och 2017 visar man upp ett minusresultat på 2,7 miljoner. 

Rörelseresultatet skrivs till minus 2,1 miljoner, en ökning från föregående års minusresultat på 867 000 kronor. Vinstmarginalen har också haft en negativ ökning. Under 2017 landar siffran på minus 0,85 procent, jämfört med 0,43 procent ifjol.

Under 2016 inledde koncernen en satsning på e-handel med hopp om lönsamhet. 
– Ingen jäkel vill tyvärr betala för redaktionellt innehåll längre, då måste man hitta andra sätt. Ett sätt är att sälja annonser, ett annat sätt är att marknadsföra våra e-handelsbutiker, sa grundaren Douglas Roos till Breakit då. 

Tidigare i år lämnade Daniel Weilar rollen som vd för Nyheter24-Gruppen. Ulrika Ek, tidigare vice vd, blev hans efterträdare. 

– Jag har älskat det här företaget sedan första dagen jag satte min fot här, och att nu få ta ett större grepp – tillsammans med alla grymma kollegor – känns riktigt, riktigt kul, sa Ulrika Ek i en kommentar då. Dela sidan: