Dela sidan:

Den 8 oktober tillträder Anna Rastner som ny utbudschef för UR. Hon har sedan tidigare mångårig erfarenhet inom mediebranschen, där hon senast kommer från rollen som programchef för TV4. Sedan tidigare har även haft rollen som digital programchef på kanalen och jobbat på Expressen, Mittmedia och TV8.

– Jag är verkligen glad över att välkomna Anna Rastner och hennes kompetens till UR. Förutom att hon är en omvittnat god ledare och en erfaren publicist har hon dessutom djup kunskap om hur digitala användarbeteenden ritar om spelplanen för hela mediebranschen, säger Sofia Wadensjö Karén, vd på UR, i en kommentar.

Anna Rastner säger att det ska bli roligt att arbeta med UR:s utbud och hoppas att fler ska få ta del av innehållet via digitala plattformar. 

– Jag hoppas att mina erfarenheter inom innehåll, publicering och strategi kan bidra till UR:s utveckling och viktiga roll i det framtida medielandskapet, säger Anna Rastner.
Dela sidan: